•  
  • Много је начина да покажете својој отаџбини колико је волите и колико сте спремни да учините за њу. Наша породица је изабрала хуманитарни рад, представљање националне културе широм света, помоћ свима којима је неопходна, ...

  •  
  • Карић фондација је од свог оснивања до данас организовала веома велики број акција. Различитим облицима донација и спонзорства помогла је хуманитарним, здравственим, образовним и културним институцијама и појединцима, као и верским заједницама. Тамо где је помоћ била најпотребнија. То је увек било улагање - пре свега у живот, („Импулс животу”), у традиционалну матрицу српског народа („Пиши ћирилицом”, Доживотне пензије ратницима отаџбинских ратова 1912-1918, у издавачкој делатности: Народне песме и игре Косова и Метохије, књига о кнезу Павлу, Милан Предић - Чланци и белешке, Косовскометохијски кувар, подизањем споменика значајним људима и догађајима..,).

   
  • Алексеј Пушков ПОСТСКРИПТУМ Може ли Путин помоћи Русији

  •  
  • Ваша локација:
   Насловна
   /
   Издања
   /
   Алексеј Пушков ...
   • 13. мај 2016.
  • У својој новој књизи познати руски политиколог и популарни телевизијски водителј Алексеј Пушков дели с читаоцима ставове о перспективама Русије и савременог света и даје оцену о значајним догађајима последњих година – глобалној кризи, „рестартовању" односа Русије са Западом, програму „дестаљинизације", рату у Либији и погибији Муамера Гадафија.

   Аутор зна о чему говори. Професор Московског државног факултета за међународне односе, председник Савета за стратешке приоритете, творац и уредник „Постскриптума“, по мишљењу многих најбоље аналитичке емисије руске телевизије, Алексеј Пушков спада у светску политичку и експертску елиту.
   Од почетка деведесетих година XX века неизоставни је учесник Светског економског форума у Давосу. Држао је предавања у најчувенијим слушаоницама и салама широм света - од Вашингтона до Сингапура, његови чланци појављивали су се у најпознатијим издањима у САД и Европи, сретао се с Билом Клинтоном, Хелмутом Колом, Жаком Шираком, Хенријем Кисинџером, Кондолизом Рајс, Александром Квасњевским, Џорџом Сорошем, Ли Куан Јуом, Муамером Гадафијем и другим светским лидерима.
   Његова нова књига бридак је и емоционалан дијалог с читаоцем који жели да зна шта се заправо догађа у свету и кога интересује судбина сопствене земље.
   Александар Пушков (1954) професор је престижног МГИМО, оснивач и руководилац „Постскриптума”, по мишљењу многих најбољег аналичког програма на руској телевизији, председник Савета за стратешко планирање, председник Комитета Госдуме за међународне послове. Поред осталог, Пушков је аутор више књига, бројних научних публикација и аналитичких чланака у руским и светски водећим листовима и часописима.

   Формат: 15x21цм
   Број страна: 312
   Писмо: ћирилица
   Повез: Тврд
   Година издања: 2015.
   ИСБН: 978-86-7594-040-1

  •  
 •