•  
  • Много је начина да покажете својој отаџбини колико је волите и колико сте спремни да учините за њу. Наша породица је изабрала хуманитарни рад, представљање националне културе широм света, помоћ свима којима је неопходна, ...

  •  
  • Реците да сам идеалиста али чврсто верујем да се све наше тежње, снови и жеље могу остварити само ако имамо храбрости и вере да их пратимо...

   Даница Карић

  •  
   
  • Породица Карић обележила је крсну славу Свети Јован Крститељ

  •  
  • Ваша локација:
   Насловна
   /
   Вести
   /
   Породица Карић ...
   • 20. јануар 2017.
  • Патријарх српски господин Иринеј пресекао је славски колач, дан уочи породичне славе породице Карић.
   Традиоционално, породица Карић је обележавање славе Свети Јован Крститељ започела на Богојављање 19. 01. 2017. године у присуству најстаријег члана породице Данице Карић која монашки живот проводи као Мати Ангелина.
   Домаћини су били браћа Сретен, Драгомир, Зоран, Богољуб Карић и сестра Оливера Карић-Недељковић.

   Свечаном чину, присуствовали су представници Српске православне цркве и других верских заједница, чланови дипломатског кора и многобројни други гости.
   Његова светост патријарх српски господин Иринеј је након молитве ломио славски колач и поручио да му је драго што је породица Карић после толико година на окупу.
   "Камо среће да у Србији има више породица као што је ваша. Ово је угледна породица која је Србији донела само добро", рекао је патријарх српски господина Иринеј, након чега је црквени хор певао тропар.
   Присутнима се обратио један од домаћина славе Драгомир Карић и захвалио свима који су дошли да увеличају овај дан.
   "Ви сте нам уливали наду и подршку када су били најтежи дани за породицу. Данас имамо много разлога за славље, мојој мајци је рођендан и овим путем желим да јој честитам и пожелим све најлепше", рекао је Драгомир Карић, а потом су сви у глас запевали "На многаја љета".
   Да је ово један од најбитнијих дана за породицу после 11 година изгнанства, потврдио  нам је и Богољуб Карић.
   "Након 11 година мог изгнанства опет смо сви заједно. Учињена ми је велика неправда, а најтеже ми је било што у оваквим тренуцима нисам могао да будем са породицом. Најбитније је да смо сада сви ту и да прослављамо овај дан како доликује", рекао је господин Карић.
   Међу званицама били су и амбасадор Русије у Србији Александар Чепурин, амбасадор Белорусије у Србији Владимир Чушев, председник Врховног сабора ИЗС Мухамед Јусуфспахић, као и амбасадори Грчке, Туниса, Венецуеле, Палестине, Сирије
   Породица Карић обележила је 20.01. 2017 . године крсну славу Свети Јован Крститељ у присуству великог броја званица, пријатеља и запослених у компанији.
   Званице које су позване дочекивао је Драгомир Карић, а њему се убрзо придружио брат Богољуб којег су многобројни гости поздравили громогласним аплаузом.
   Уживајући у пријатној атмосфери и брижљиво и богато припремљеној посној трпези, у топлом амбијенту виле "Јелена", званице нису криле задовољство и срећу што после 11 година могу да виде једну од највећих и најсложнијих српских породица на окупу.
   Поред здравља и среће, гости су домаћинима пожелели да никада више не буду раздвојени на овако важан дан за породицу.
   Срећну славу и благостање, као и да им се више никада не деси да буду раздвојени толико година пожелели су и Владимир Божовић, Бора Дугић, Драгица Радосављевић Цакана, Весна Де Винча, Мирка Васиљевић, Снежана Дакић, Мерима Његомир, Сања Маринковић, Огњен Амиџић  и остали гости међу којима су били и Душан Савић са супругом Марином Рајевић Савић и директор Н1 телевизије и добитник награде „Браћа Карић“ Брент Садлер.

    

  •  
 •