Budimo humani! Zajedno možemo sve!

Suočeni sa velikom prirodnom katastrofom koja je zadesila našu zemlju i region, Karić fondacija je u saradnji sa Vilom „Jelena“ i ALFA univerzitetom stavila na raspolaganje prostorije, kao centre za prikupljanje pomoći.

Budimo humani! Zajedno možemo sve!

Radi efikasnijeg prikupljanja donacija ugroženima centri su otvoreni 24 sata dnevno. Zahvaljujući odzivu velikog broja humanih ljudi prikupljene su potrebne količine prehrambenih proizvoda, higijenskih sredstava i garderobe u rekordnom roku. U saradnji i stalnoj koordinaciji sa Centrom za vanredne situacije, roba se doprema aktuelnim štabovima i zbirnim centrima.
Zahvaljujemo se svima koji učestvuju u ovoj humanoj misiji, pre svega volonterima, svesni da samo udruženim snagama možemo da se izborimo sa teškom situacijom koja nas je zadesila. Nastavljamo sa redovnim donacijama kako bi živote svih ugroženih vratili u normalne tokove.
Karić fondacija će nastaviti sa organizovanjem akcija, a i odazivaće se na pozive organizacija i institucija koje imaju za cilj pomoć ugroženom stanovništvu.

 

Ostavite komentar

one × 1 =