Humanitarna akcija „Svi smo mi Deda Mraz“

Karić fondacija se ove godine odazvala akciji „Svi smo mi Deda Mraz“ a u organizaciji roditelja i zaposlenih u VOS „Kreativno pero“ iz Beograda. Sa puno posvećenosti i ljubavi, za mališane i njihove porodice spakovalo se više od 300 novogodišnjih paketića i više od 1300 kilograma osnovnih životnih namirnica, kućne hemije, knjiga, školskog pribora, igračaka, obuće i odeće a svaki paket je upotpunjen unikatnim poklončićem i čestitkom, koje su deca sa svojim roditeljima, vaspitačima i nastavnicima pripremila na Novogodišnjoj radionici.

Pored ovih darova, humanitarna organizacija „Nađi Raula“ obezbedila je još 120 paketića zahvaljujući humanim ljudima koji su želeli da budu deo novogodišnje čarolije za ovu kategoriju stanovništva.

Pored Karić fondacije I humanitarne organizacije Nađi Raula, akciju su podržali Vila Aleksandar Orašac, Brian Lack&Co International, Moj Super Raspust OC Smartacus, BK TV News, Delić transport, restoran „Mandala“,VIZ Connection, Ruck Peclavus Serbia, Yumis Niš.

Pomoć je ove godine namenjena Domu Kulina – Dom za smeštaj dece i starijih ometenih u razvoju, deci primaocima socijalne pomoći iz Niša i Smederevske Palanke, kao i Domu za stara lica na Bežanijskoj kosi i u Surdulici.

Humanitarna akcija pokrenuta je sa željom da se najmlađima iz ugroženih društvenih grupa, ali i starim, zaboravljenim licima pošalje poruka da su nam važni i da mislimo na njih.

Ostavite komentar

12 − six =