Karić fondacija poklonima obradovala decu iz Prihvatilišta

Decu iz Prihvatilišta u Beogradu, Karić fondacija zajedno sa Vaspitno-obrazovnim sistemom „Kreativno pero”, Udruženjem za edukaciju „Volim prirodu” i Aleksandar Wellness centrom obradovala je poklonima i novogodišnjim paketićima. Odeća, ćebad, sredstva za higijenu i slatkiši izmamili su osmehe kod ove dece, koja nažalost nemaju priliku da osete toplinu porodičnog doma. U ime Karić fondacije, poklone deci koja borave u Prihvatilištu uručila je predsednica fondacije, Danica Karić.

Porodična sreća u pretprazničnim danima ideal su dece koja svoje utočište od zlostavljanja pronalaze u Prihvatilištu, a novogodišnji paketići ono o čemu maštaju tokom cele godine. Karić fondacija se i ove godine potrudila da mališane iz ove ustanove usreći novogodišnjim poklonima u kojima su se našle najosnovnije stvari za njihove svakodnevne potrebe, ali i odeća i slatkiši kojima su se deca najviše obradovala. Predsednica Karić fondacije, Danica Karić, navela je da saradnja sa Prihvatilištem traje nešto više od godinu dana, a da je trenuci provedeni sa ovom decom čine veoma srećnom.

Danica Karić istakla je želju da 2014. godina bude godina novih zajedničkih projekata sa Prihvatilištem objašnjavajući da je druženje sa decom veliko uživanje jer su ona toliko puna ljubavi, smeha i pozitivne energije.

Rukovodilac Prihvatilišta Danijela Stajković zahvalila je Karić fondaciji na izuzetnoj pažnji koju gaji prema štićenicima. Ona je istakla značaj dolaska Danice Karić i zaposlenih u Karić fondaciji na zajedničko druženje, smatrajući da je to vrednije od svega onoga što su deca ili imala kao potrebu ili želela u ovom trenutku. Druženje, pevanje i sve ono što su pronašli u svojim paketićima predstavlja zadovoljstvo i radost koju oni zaslužuju, a nažalost nisu uspeli da dobiju u svojim porodicama naglašavaju iz Prihvatilišta.

Da Karić fondacija ne misli na ovu decu samo u vreme novogodišnjih praznika pokazuje i činjenica da će celokupan prihod od prodaje 333 primerka knjige „Srećna planeta – recepti za život” Danice Karić otići ovom Prihvatilištu. Sve to realizuje se u okviru projekta „UMETNOST. SLOBODA. SNAGA.“ koji je pokrenula Karić fondacija, a čiji će prvi korisnici biti upravo ovi mališani.

 

Ostavite komentar

two × 5 =