Početak saradnje Fondacije za obrazovanje Prestolonaslednika Aleksandra i Karić Fondacije

U Kraljevskom Dvoru potpisan je sporazum o saradnji Fondacije za obrazovanje Prestolonaslednika Aleksandra i Karić Fondacije. Potpisivanjem ovog sporazuma potvrđena je saradnja između dve Fondacije u segmentima koji su im zajednički: promovisanje obrazovanja i akademskog istraživanja.

Fondacije će sarađivati na polju unapređenja i otvaranje novih mogućnosti za talentovane mlade ljude, predstavljanju nacionalne kulture, povezivanju mladih ljudi iz Srbije sa mladima iz inostranstva, pripremi mladih za društvenu odgovornost i aktivnosti, povezivanje akademske zajednice sa poslovnom zajednicom kao i organizovanje kulturnih manifestacija humanitarnog karaktera.

U znak dobrog početka, uspešne i bliske saradnje Karić Fondacija poklonila je 5 lap-top računara neophodnih za organizaciju redovnih aktivnost kao i unapređenje rada Fondacijie Prestolonaslednika Aleksandra.

Petnaesti put za redom Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina bili su domaćini i na tradicionalnom prijemu za 600 najboljih maturanata iz Srbije i Republike Srpske, nagradili su učenike svih srednjih škola, koji su velikim trudom postigli najbolji uspeh tokom svog srednjoškolskog obrazovanja.

Ceremoniji su prisustvovali Dragomir Acović, mr Dušan Babac, članovi Krunskog veća, kao i prof. dr Nikola Moravčević, Predrag Marković, članovi Krunskog saveta. Svečanosti je prisustvovala i Danica B. Karić, predsednik Karić Fondacije.

 

⬇ Preuzmite

 

Ostavite komentar

seventeen − nine =