U susret Svetskom danu porodice

Zajedničkim dogovorom predsednice Karić Fondacije i rukovodioca Prihvatilišta za decu Beograd Danijelom Stajković, 07.04.2014. godine održan je sportsko rekreativni izlet na piknik prostoru Ade Ciganlije.

Ovaj zajednički Sportski dan bio je realizovan na košarkaškom terenu , terenu za mali fudbal kao i na zelenoj površini piknik prostora. Uz pomoć rekvizita deca su se uz osmeh i igru kondiciono pripremala za manifestaciju obeležavanja Svetskog dana porodice koji će biti obeležen 15.05.2014. godine.

Ovoj aktivnosti prisustvovala su dece uzrasta od 7-18 godina sa vaspitačima i osobljem Prihvatilišta kao i zaposleni iz Karić Fondacije.

Cilj obeležavanja Svetskog dana porodice je afirmacija porodice i porodičnih vrednosti, zaštita porodice kao osnovne jedinice društva i pomoć kako bi porodice mogle da ispune svoju odgovornost prema zajednici.

Tim zaposlenih u prihvatilištu zajedno sa štićenicima, svojim prijateljima i gostima ovaj dan, tradicionalno, obeležavaju kao celodnevnu manifestaciju sa nizom sportskih i kulturno umetničkih aktivnosti na sporstkim terenima prihvatilišta .

Ostavite komentar

4 × 4 =